Ledigabutikslokaler.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Butikslokal att hyra i Göteborg Centrum

125 m2 butik i Göteborg Centrum att hyra

Butikslokal ett stenkast från Avenyn

Beskrivning
På Geijersgatan 3B i Göteborg finner du en charmig lokal i markplan som är perfekt anpassad för en skönhetssalong.
När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med mjuka färger och eleganta detaljer.

Lokalens 125 kvm är fördelade på 3 större behandlingsrum en toalett, förråd, litet personalrum samt två större rum som används butiksyta och väntrum. Lokalen känns öppen och luftigt. Stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig atmosfär i butiksytan.

Geijersgatan 3B är beläget i en trevlig och central del av Göteborg. Gatan kännetecknas av en blandning av bostadshus och affärslokaler, vilket ger området en livlig atmosfär. Det är vanligtvis en relativt lugn gata med många träd längs trottoarerna som ger en känsla av grönska mitt i staden.
Omgivning
Byggnaden, klädd i rött tegel, ger en klassisk och tidlös känsla. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär med mjuka färger och eleganta detaljer.

Byggnaderna längs Geijersgatan är ofta typiska för Göteborgs arkitektur, med vissa äldre tegelhus och andra modernare byggnader. Gatan är väl upplyst och erbjuder en trygg känsla, särskilt på kvällarna.

Geijersgatan 3B självt kan vara ett vackert tegelhus med flera våningar, möjligen med butiker eller företagslokaler på bottenvåningen och bostäder på de övre våningarna. Det är troligt att området runt 3B är livligt med människor som går förbi, särskilt...