Lediga butikslokaler i Oxie

Se lediga butikslokaler i Oxie nedan. Om du är intresserad av en butikslokal på listan nedan, tryck då på rubriken för att komma vidare. Lycka till i jakten på dina nya butikslokaler! Mer info om lediga butikslokaler i Oxie.

Ledigabutikslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga butikslokaler. Vi samlar nästan alla lediga butikslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker butikslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter butikslokaler. Har du en ledig butikslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på [email protected].Ledigabutikslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga butikslokaler. Vi samlar nästan alla lediga butikslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker butikslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter butikslokaler. Har du en ledig butikslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på [email protected].Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
33 butikslokaler
1 2

Statistik över utvecklingen av lediga butikslokaler i Oxie under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga butikslokaler i Oxie under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga butikslokaler i Oxie på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya butikslokaler i Oxie som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal butikslokaler i Oxie som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga butikslokaler i Oxie över tid, samlad statistik över nya butikslokaler i Oxie över tid, samlad statistik över uthyrda butikslokaler i Oxie över tid,samlad statistik över alla lediga butiker till salu i Oxie över tid, samlad statistik över nya butikslokaler till salu i Oxie över tid, samlad statistik över sålda butiker i Oxie över tid.

Datum Alla lediga butikslokaler Nya lediga butikslokaler Uthyrda eller sålda butikslokaler
28. juni 2024 1 0 1
27. juni 2024 2 1 1
26. juni 2024 2 0 0
25. juni 2024 2 0 0
24. juni 2024 2 0 0
23. juni 2024 2 0 0
22. juni 2024 2 0 0
21. juni 2024 2 0 0
20. juni 2024 2 0 0
19. juni 2024 2 0 0

Statistik över lediga butikslokaler i Oxie

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga butikslokaler i Oxie under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga butikslokaler i Oxie över tid, samlad statistik över nya butikslokaler i Oxie över tid, samlad statistik över uthyrda butikslokaler i Oxie över tid, samlad statistik över alla lediga butiker till salu i Oxie över tid, samlad statistik över nya butikslokaler till salu i Oxie över tid, samlad statistik över sålda butiker i Oxie över tid.

Butikslokaler
Antal lediga lokaler 33
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 13 607
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Hitta en ledig butikslokal i Oxie

När du söker efter en butikslokal i Oxie är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga butikslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick över nästintill alla butikslokaler på marknaden, och gör det enkelt för dig att hitta en butikslokal i Oxie som passar dina önskemål och behov gällande storlek, planlösning, läge osv.

Om du behöver hjälp i din sökning, kontakta oss då via denna sida.

Få en överblick över lediga butikslokaler i Oxie

När du söker efter en butikslokal i Oxie är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga butikslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick, och gör det enkelt för dig att hitta en butikslokal som passar dina önskemål och behov gällande storlek, pris, läge osv. Välj dina kriterier i sökfunktionen ovan för att hitta lediga butikslokaler i Oxie som passar dig.