Lediga butikslokaler i Sofielund

Se lediga butikslokaler i Sofielund nedan. Om du är intresserad av en butikslokal på listan nedan, tryck då på rubriken för att komma vidare. Lycka till i jakten på dina nya butikslokaler! Mer info om lediga butikslokaler i Sofielund.

Ledigabutikslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga butikslokaler. Vi samlar nästan alla lediga butikslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker butikslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter butikslokaler. Har du en ledig butikslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på [email protected].Ledigabutikslokaler.se är Sveriges stora portal och sökmotor för lediga butikslokaler. Vi samlar nästan alla lediga butikslokaler, så du endast behöver kolla på ett ställe när du söker butikslokal. Använd sökfunktionen nedan för att specificera din sökning efter butikslokaler. Har du en ledig butikslokal som vi ska annonsera, kontakta oss då på 08-446 887 40 eller på [email protected].Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
35 butikslokaler
1 2

Statistik över utvecklingen av lediga butikslokaler i Sofielund under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga butikslokaler i Sofielund under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga butikslokaler i Sofielund på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya butikslokaler i Sofielund som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal butikslokaler i Sofielund som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga butikslokaler i Sofielund över tid, samlad statistik över nya butikslokaler i Sofielund över tid, samlad statistik över uthyrda butikslokaler i Sofielund över tid,samlad statistik över alla lediga butiker till salu i Sofielund över tid, samlad statistik över nya butikslokaler till salu i Sofielund över tid, samlad statistik över sålda butiker i Sofielund över tid.

Datum Alla lediga butikslokaler Nya lediga butikslokaler Uthyrda eller sålda butikslokaler
19. juli 2024 2 0 0
18. juli 2024 2 0 0

Statistik över lediga butikslokaler i Sofielund

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga butikslokaler i Sofielund under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga butikslokaler i Sofielund över tid, samlad statistik över nya butikslokaler i Sofielund över tid, samlad statistik över uthyrda butikslokaler i Sofielund över tid, samlad statistik över alla lediga butiker till salu i Sofielund över tid, samlad statistik över nya butikslokaler till salu i Sofielund över tid, samlad statistik över sålda butiker i Sofielund över tid.

Butikslokaler
Antal lediga lokaler 35
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 14 067
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Hitta en ledig butikslokal i Sofielund

När du söker efter en butikslokal i Sofielund är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga butikslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick över nästintill alla butikslokaler på marknaden, och gör det enkelt för dig att hitta en butikslokal i Sofielund som passar dina önskemål och behov gällande storlek, planlösning, läge osv.

Om du behöver hjälp i din sökning, kontakta oss då via denna sida.

Få en överblick över lediga butikslokaler i Sofielund

När du söker efter en butikslokal i Sofielund är det viktigt att du får en överblick över hela marknaden för lediga butikslokaler. Vi ger dig denna samlade överblick, och gör det enkelt för dig att hitta en butikslokal som passar dina önskemål och behov gällande storlek, pris, läge osv. Välj dina kriterier i sökfunktionen ovan för att hitta lediga butikslokaler i Sofielund som passar dig.